'In de stem van Lotte van Dijck schuilt een geweldige troost’, schreef de VPRO gids over Lege plaatsen in de stad, het eerste solo album van Lotte van Dijck. Ooit won ze met haar duo Kirke (samen met Leine) de Grote prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter en zong ze liedjes van Joni Mitchell tijdens een Holland Festival tribute aan de zangeres. Nu zingt Lotte alleen nog in het Nederlands, en schrijft ze poëtische liedjes die in alle seizoenen herfstbladeren laten vallen. 

Lege plaatsen in de stad

Het album Lege plaatsen in de stad is verkrijgbaar via iTunes. Of bestel een fysiek exemplaar door een berichtje te sturen naar lottevandijck@gmail.com.

Verloren liedjes

In 2012 bracht Lotte een verzameling Verloren liedjes uit. Liedjes die waarschijnlijk niet op een album terecht zullen komen. Liedjes tussen wal en schip, die toch gehoord mogen worden. Je kunt ze downloaden via iTunes.

Filmmuziek

Lotte schreef muziek voor twee films: Sextet van Eddy Terstall en de documentaire Jongens zijn we van Tomas Kaan. De documentaire kun je hier online bekijken.

Op het web:

Facebook muziekpagina

Spotify

Soundcloud

Youtube